Montage van een terrasoverkapping

De montagehandleiding wordt met de overkapping meegeleverd. Alle stappen zijn voor u op een rijtje gezet.

 

Bekijk hier de montagehandleidingen van terrasoverkappingen:

 

Bekijk hier de montagehandleiding (PDF) van de terrasoverkappingen van Deponti.

Bekijk hier de montagehandleiding (PDF) van de zijspie van Deponti. 

 

Terrasoverkapping zelf monteren?

Bij een terrasoverkapping van het merk Deponti ontvangt u alle benodigde montagebenodigdheden en een uitgebreide montagehandleiding. 

 

Wilt u uw terrasoverkapping niet zelf plaatsen?

Wilt u uw terrasoverkapping liever laten installeren door een vakman? Jeterrasoverkapping.nl biedt u deze mogelijkheid!

Bij de montage van een terrasoverkapping is de vakman doorgaans 6 a 7 uur bezig met de montage van de overkapping. De prijzen voor het monteren zijn gebaseerd op regio en zijn op aanvraag. Bij het bestellen van een terrasoverkapping kunt u bij het opmerkingenveld invullen dat u geïnteresseerd bent in een vakman. Hierna nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor verdere informatie en prijzen.

 

Bij een standaard montage wordt de overkapping indien nodig ingekort, betonpoeren en verlichting geplaatst en het geheel opgebouwd.

Wilt u uw nieuwe of bestaande terrasoverkapping uitbreiden met een zijspie, zijwand of glaswand dan kan Je BV deze uiteraard voor u plaatsen tegen meerprijs. Het aansluiten van de hemelwaterafvoer op de riolering is tevens mogelijk tegen een meerprijs.

In overleg met u, en na gelang beschikbaarheid van de monteur, zal een datum worden ingepland. Bijvoorkeur wordt uw overkapping de dag na levering van de producten gemonteerd.

Mocht u nog vragen hebben dan staat onze klantenservice garant om uw vragen te beantwoorden!