Onderdelen en technische gegevens overkappingen

 

Op deze pagina vindt u informatie over terrasoverkappingen. U vindt hier informatie over de volgende onderwerpen: 

  

 

Klik hier voor technische gegevens en afbeeldingen van Deponti overkappingen

 

 

1. Aluminium constructie van een terrasoverkapping

Het frame van een terrasoverkapping inclusief de staanders zijn geheel van gepoedercoat aluminium. Dit aluminium (6060-T6) is uitermate geschikt om grote overspanningen te overbruggen en gaat levenslang mee. De coating heeft een dikte van 80MU, wat betekent dat het tientallen jaren de oorspronkelijke kwaliteit blijft behouden. Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waarmee een stevige Veranda verkregen wordt.

 

 2. Staanders behorende bij een overkapping

Staanders hebben een standaard lengte van 2500mm. Langere lengtes zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Vraag direct meer informatie aan.

 

3. Polycarbonaat dakplaten t.b.v. een overkapping

De polycarbonaatplaten hebben een XS structuur. Door deze XS (honingraatstructuur) en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte waardoor de terrasoverkapping gerust belast kan worden met een dik pak sneeuw. Wat betreft de dakbedekking zijn er twee mogelijkheden: helder of opale polycarbonaat platen.

Wij houden de volgende versies op voorraad:

Helder: 70 % lichtdoorlatend, 45% warmtereductie Opaal/melkwit 54% lichtdoorlatend (diffuus,verspreidend licht), 60% warmtereductie.

 

4. De siergoot van een terrasoverkapping

Bij de overkapping van het merk Deponti heeft u de keuze uit een ronde of klassieke siergoot. De ronde goot is vrij strak en modern. De sierlijst heeft welvingen en is wat groter. De sierlijst past bij alle soorten woningen en kan eenvoudig op de gewone goot geklikt worden. 

5. Montagebenodigdheden bij terrasoverkappingen

Bij de terrasoverkapping van het merk Deponti worden tevens alle benodigdheden voor de montage geleverd. Bij de overkapping worden bijvoorbeeld schroeven, bitjes en boortjes geleverd. Ook worden gatenboren voor de spots en de hemelwaterafvoer bijgeleverd. Zelfs anti-dust-tape, kit en kitspuit zitten in het pakket.

Het enige dat u zelf nog nodig heeft om de overkapping van Deponti te monteren is een accuboormachine en een fijngetande (bij voorkeur cirkel-)zaag.