U vindt ons ook op

   
 

Over Je BV

 

English

Sinds eind 2010 is Je BV dé online speciaalzaak voor de afbouw van huis en tuin! Je.nl is de online speciaalzaak met circa 150.000 zeer concurrerend geprijsde producten, mét een locale full service optie. Je.nl levert het assortiment van een speciaalzaak tegen bouwmarkt concurrerende prijzen.

Door uitsluitend samen te werken met fabrikanten van A-merk producten wordt de hoogste kwaliteit gewaarborgd. Tevens heeft Je BV betrouwbare logistieke partners wat een snelle en correcte afhandeling van uw order garandeert.

 

Service

Je BV biedt de service die u normaal alleen in speciaalzaken krijgt, maar hanteert prijzen zoals u van bouwmarkten gewend bent. Je.nl is instaat om via een geavanceerd maar gebruikersvriendelijk online systeem de gewenste prijs en service te bieden. Via de verschillende websites kunt u een keur aan producten voor in en om het huis bestellen tegen de scherpste prijs. Daarnaast bied Je.nl via de geïntegreerde Je Vakman, de mogelijkheid om het product te laten installeren of plaatsen door geselecteerde lokale vakmensen.

 

Je BV heeft de volgende webwinkels

Via Je.nl komt u bij de verschillende speciaalzaken terecht zoals JeVloer.nl voor Europees en Aziatische Eiken vloeren, JeSanitair.nl voor sanitair van diverse merken, JeHangensluitwerk.nl voor deurbeslag, raambeslag en sloten, JeTerrasoverkapping.nl voor de meest voordelige terrasoverkappingen van Nederland. Jegaragedeur.nl voor Verano sectionaaldeuren, Jevloeronderhoud.nl voor onderhouds- en afwerkingsproducten voor houten vloeren en JeKabels.nl voor een divers aanbod van onder andere computerkabels, van USB-, HDMI, of netwerk- tot video- en audiokabels.


Uiteraard kan JeVakman.nl ingeschakeld worden voor de installatie of plaatsing specialist bij uw in de buurt. Vraag meer informatie aan.

 

JeTerrasoverkapping.nl

JeVeranda.nl

JeSanitair.nl

JeVloer.nl

JeVloeronderhoud.nl

JeGaragedeur.nl

JeHangensluitwerk.nl

JeKabels.nl

JeTrap.nl

JeBevestigingsmaterialen.nl

JeElectra.nl

JePersoonlijkebeschermingsmiddelen.nl

JeBouwbeslag.nl

JeInterieurbouw.nl

 

Je.nl blijft het assortiment uitbreiden en zal in de toekomst een nóg ruimer aanbod van producten voor in en om het huis aanbieden.

Heeft u vragen over onze producten of de mogelijkheden daarvan? Onze klantenservice vanuit ons kantoor in Haaksbergen helpt u graag verder!

Waarom Je

 

 

Dé online speciaalzaak! Je.nl levert het assortiment van een speciaalzaak tegen bouwmarkt concurrerende prijzen.

 

Aanbiedingen

Nu gratis set LED spots bij een Deponti kap!

 

Groot aanbod

Diverse maten, modellen en kleurvarianten!

 

Veilig winkelen

Je is lid van het Thuiswinkelwaarborg

Snelle levering